Hem > Uncategorized > Fler flaggor

Fler flaggor

Islands flagga

Islands flagga

Idag var Hanna sjuk så jag var ensam med att hjälpa alla arkeologer för en dag. Det innebär tyvärr att jag inte har hunnit registera och fota föremål. Så alla ni som väntar på bilder på era föremål, ni får ge er till tåls lite till. Jag hoppas Hanna är frisk till i morgon så att vi kan hjälpas åt.  Ni får titta på lite fina flaggor så länge.

Finlands flagga
Finlands flagga

 

Danmarks flagga
Danmarks flagga
Kanadas flagga
Kanadas flagga

Jag skrev för några veckor sedan om att det kommer folk från många länder som och gräver med oss. Det har ju varit så väldigt varmt här en period. Vissa av dessa dagar verkar det som om alla som bor i Sverige är och badar,  utom vi som jobbar på museet!. Vi arbetar alltid och väntar på att ni skall komma och gräva med oss.

Dessa varma dagar är det mest turister som kommer och gräver med oss. Det är ju förståss lika trevligt det. Då får vi möjlighet att lära oss nya saker om andra länder och utbyta erfarenheter.

Så nu kommer lite fler flaggor från de länder som ”våra arkeolger för en dag” har kommit från. Idag har det varit en dag med mest svenska besökare. Några hade varit här och grävt förra året och tidigare i sommar. Det är alltid kul med återseenden!

/Marie

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: